Πλαστική χειρουργική

Σας καλωσορίζουμε στο Blog Πλαστικής Χειρουργικής της ομάδας του Safe Surgery. Εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που απασχολούν τους ασθενείς πριν και μετά μια πλαστική επέμβαση καθώς απόψεις για θέματα σχετικά με την πλαστική χειρουργική.

Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τον ανοιχτό διάλογο τόσο ανάμεσα σε γιατρό και ασθενείς, όσο και μεταξύ όσων ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά με τις καινοτομίες που εφαρμόζει η ομάδα του Safe Surgery, οι οποίες προάγουν την ασφάλεια του ασθενούς. Τέλος εδώ θα είναι δυνατό να ενημερωθείτε σχετικά με τις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις και την ιατρική έρευνα στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής.

Ερωτήσεις για την πλαστική προσώπου

– Τι είναι η πλαστική προσώπου – Face lifting , πώς γίνεται, θα πονέσω, μετά από πόσες μέρες θα μπορώ να γυρίσω σπίτι μου;

Αυτές είναι μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας απασχολούν λίγο πριν από μια πλαστική προσώπου. Γνωστή και ως facelifting η πλαστική χειρουργική του προσώπου είναι μία επέμβαση που σκοπό έχει να διορθώσει το ρυτιδωμένο και γερασμένο δέρμα του προσώπου και της περιοχής του τραχήλου.  Είναι ο τρόπος που μπορεί να βελτιώσει κανείς τα σημάδια του χρόνου όταν αυτά είναι έντονα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στην σχετική ενότητα της ομάδας του SafeSurgery στο Νοσοκομείο Υγεία.  Επιπλέον, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, μπορείτε να στείλετε το δικό σας ερώτημα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.